Gemt til bedre tider

Nogle bilsamlere har samlet til hobe så det knap nok rækker til ens fatte evne. Sådan en samler var Ryan Brutt, Cardomain blogger og dedikeret mopar enthusiast, på besøg hos for nylig.

moparpartsbarn

Jo der er en Hemi Charger der inde et eller andet sted

Med hjælp fra et par gutter han havde lært at kende gennem et moparforum, var han landet hos en samler i Bloomington , Illinois. Denne mand havde samlet Mopar muskelbiler og reservedele siden en gang i 70’erne da der ikke var nogen der var synderligt interreseret, og havde nu lader fyldte med det herligste isenkram.

Under alt det skrammel der var stablet op på bilerne fandt de blandt andet en original 440 auto R/T SE Charger, en tilsvarende med manuel, en Max Wedge Satellite og ikke bare èen men to Hemi Chargers.

Lig der til en ægte 440 Charger Daytona med manuel, og en Charger årgang 1970, født som R/T SE med 440 cui og 4 speed, og med originalt power soltag (WHAT!!)

sunroofcharger

1 ud af 1 ?

 Der tilkom selvfølgelig en hulens bunke reservedele. I det hele taget imponerende hvad den mand har fået skrabet sammen, men læs selv her og se alle billederne på hans Flickr konto

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Chrysler Corporation, Generelt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s