Muskelbiler på optur

Det kan ikke komme bag på nogen som helst, at egoistist biler med alt for store motorer ikke sender det bedste signaler om en grøn tankegang, til modtagerne af de indtryk de udsender. Så det vil nok overraske nogen at salget faktisk går forrygende.

consumermuscle

Imponerende salgssucceser

 Det er respektable Wall Street Journal der har dykket ned i salgstallene, der viser en overraskelse til fans af sjove biler og andre der hader de polerede meninger som nyreligiøse miljøfascister udspyer så snart der er en mulighed for det.

På trods af nedgangstider i økonomien, fyringsrunder inden for stort set alle brancher, og et generelt meget sløjt bilsalg efter “Klask i Klunkerne”-programmet, så ser det ud som om at der er en gruppe der klarere sig enddog særdeles godt.

De såkaldte lavpris sportsvogne, hvor Mustang, Camaro og Challenger udgør en del af det felt, har oplevet en salgsfremgang i Oktober på mere end 68% i forhold til sidste år, og det til sammenligning at mere politisk korrekte modeller har oplevet en gennemsnitlig to cifret tilbagegang.

John Fitzpatrick, marketing manager for Chevrolet’s performance vehicles siger at man havde forventet at den nye Camaro ville staret ud med høje salgstal, og der efter stagnere når nyhedens interresse havde lagt sig. Det har dog vist sig ikke at være tilfældet, således gik salget op fra 7.961 i september til 8.082 i oktober.

Man skal dog nok ikke forvente at muskelbilerne kan redde amerikansk bilproduktion, selv om det går godt så tegner de sig kun for samlet 2% af hele bilproduktionen

Via Bangshift.com

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Chrysler Corporation, Ford Motor Company, General Motors

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s