En kvinde i Drag(racing)

Det er altså ikke nemt det her, nu gik man lige og havde forliget sig med at motorsportens kønneste ansigt sad på motorsportens frækkeste krop, og at alle delene tilhører frækkerten Danica Patrick, så er det altså ret tarveligt at hun nu har fået en konkurrent.

"I just cant wait to hang out the laundry"

 Ashley Force Hood, som hin smukke brunette her over hedder, er ganske ferm til at drible sin Mustang Funny Car ned ad de 402 meter. Så god at hun kunne have løbet af med NHRA’s championship ved finalerne på Pomona i den forløbende weekend. Hun ligger lige nu på en 2. plads efter Robert Hight.

Whatasmile !!

 Ashley har ikke sit talent fra fremmede, hun er datter af 14 gange National Champion i Funny Car klassen, John Force, fra John Force Racing. Hun har ved flere lejligheder mødtes side om side med faderen ude på banen, hvor det som regel er ham der har fået pryglene af datteren.

På NHRA’s Full Throttle Series championship der er blevet afholdt i den seneste weekend, på Pomona Dragway, der havde Ashley en reel chance for at overtage tronen fra farmand. Men dygtighed gør det ikke alene, det kræver også en hvis portion held. Om det var heldet eller dygtigheden der svigtede ved man ikke, men det  gjorde at Ashley kastede sin Mustang ud til hundende, ved at kysse væggen i starten. Det lille stunt kostede hende en diskvalificering i finalen mod team kollegaen Mike Neff som Draglist.com skriver

Ashleys "hverdagsbil"

Ashleys fanpage er lige her, og mere info finder man på Wikipedia

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Dragracing, Ford Motor Company, Internationale Nyheder

2 responses to “En kvinde i Drag(racing)

  1. Pingback: Hvis du vil videre « The Road Blog

  2. Pingback: Gammelnok ? « The Road Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s