Nybegynder guide

Hvad øhh… hvordan gør man…? Kan man…? hvor skal man så…? Er det ikke nemmere at … ? Hvad nu hvis at…?

Hent Hemmings "Getting started" guide her

 Sidder du med en drøm om at begive dig ud i ejerskabet af en veteranbil, men du ved ikke rigtig hvordan du skal få svar på alle dine spørgsmål? Så er her til dig en lille guide, der i hvert fald kan bruges som inspiration, og et udgangspunkt for at skaffe den fornødne viden.

Veteranen inden for amerikanske gammelbilspublikationer, Hemmings, har sidste år solgt denne guide til nybegyndere rundt omkring til forskellige træf og andre arrangementer. Nu har de så været så venlige at ligge en digital kopi ud på issuu.com, til fri afbenyttelse.

En del af indholdet er naturligvis rettet mod det amerikanske publikum, men der står faktisk mange ting blandt andet om at vælge, inspicere, købe og vedligholde en samlerbil, som sagtens kan bruges af kommende entusiaster på denne side af Atlanten.

Når du har bladret dig igennem de 100 sider, og det ikke har afskrækket dig det mindste, så vil jeg da anbefale dig at søge læge kontakt til enten en klub i din nærhed eller en mærkeklub, der vil enten Motorhistorisk Samråd eller Forenede Danske Amerikanerbilklubber være dig behjælpelig.

God jagt… og tak til Hemmings.com

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Generelt, Medier

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s