NEEEEJJJ!!!

Tirsdag i denne uge nedbrændte Cae Dai 50’s Museum totalt, beretter BBC News. En sindsforvirret mand satte ild til den store samling af alskens herligt isenkram fra de gode gamle dage, sidst på aftenen den 1. december.

Resterne af en 1953 Cadillac convertible

 50’er museet i den lille engelske by Denbigh, husede en imponerende samling af ting fra perisoden lige efter krigen og op til slutningen af halvtredserne. Blandt mange rare sager som ejer Sparrow Harrison har samlet gennem årene var mnage gamle plakater, magasiner, legetøj og også en flot samling på 12 gamle køretøjer.

Museets stolthed er en gammel engelsk lastbil som blev benyttet under det store togrøveri. Man antager at den kan reddes selv om den har en del brandskade. Desværre kan man ikke sige det samme om museets 1953 Cadillac, eller den 1950 Chrysler Windsor der begge led en krank skæbne i flammerne, sammen med en lang række andre køretøjer.

Fra før det gik helt galt for den stakkels Cadillac

 Flickr-bruger Deathwaves skød en del billeder fra museet i februar og marts sidste år, så det er nok den eneste måde man nu kan komme til at se museet på, sammen med museets hjemmeside.

The Daily Post kunne idag fortælle at Sparrow Harrison har været på stedet for at besigtige skaderne som han anslår til at løbe op i ca. £100.000. Bilerne var ikke forsikrede, kun bygningerne. Politiet har arresteret en 46 årig mand, og anklager ham for ildspåsættelsen.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Chrysler Corporation, General Motors, Internationale Nyheder, Kunst

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s