Bad Vibrations

Tidligere Beach Boys guitarist og sanger Al Jardine, har måtte lide den tort at se sin 1971 Hemi Cuda Clone blive bortført fra Barret-Jackson auktionen i Arizona, af politiet!

Den har aldrig rigtig været, men nu sker der noget!

 Da folkene hos Barret-Jackson tjekkede numrene på den 1971 Plymouth Cud convertible som Al Jardine indleverede til deres kommende auktion i Scottsdale, Arizona, fandt de ud af at nmrene på papirerne ikke passede  sammen med numrene på bilens VIN tag (UPS!) De kontaktede derfor de lokale politimyndigheder som kunne konstatere at bilen var blevet stjålet tilbage i 1975, derfor hentede politiet straks bilen.

Senere viste det sig dog at bilen faktisk, på et tidspunkt for mange år siden, var blevet genfundet, dog bortset fra sæder, forhjul og den famøse VIN tag.

Al Jardine er nu glad igen fordi at det ser ud til at historien får en glædelig udgang, den bil har gode vibrationer siger han med meget slet skjult henvisning til sin “karriere” hvor han sammen med nogle andre gutter turnere med Beach Boys sangene, på samme måde som Mike Love og Bruce Cambell også gør det, bare i et andet Beach Boys band.

Selv Barret-Jackson er glade, for med den her historie der bilens værdi jo steget endnu mere!!

Via Bang-shift

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Auktioner, Chrysler Corporation, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s