Seneste nyt fra Mustangfronten

Det er lige som om med Mustangnyheder som når man forsøger at hælde ketchup af en glasflaske, man ryster og ryster, og så pludselig… slask er det ud over det hele!

Selv om det er et photoshoppet billede, så gør det sig meget godt!

Ford Mustang er blevet valgt til at være årets Pace car på Daytona 500. Det er første gang i 40 år at Ford får lov at komme til fadet i forbindelse med Daytona løbet. Den seneste Daytona 500 Pace car fra Ford var Torino’en i 1970. Der vil blive produceret 50 eksemplarer af Pace car’en, som alle vil blive baseret på en Race Red GT model, med glastag og med den nye 5,0 liters V8 med 412 heste under klappen.

Helt ny... ajj ikke rigtig

Nu har han gjort det igen ham gode gamle Caroll Shelby, Han har gennemtænkt modifikationerne til sin nye GT350 så der slet ikke er nogen tvivl om at den skal blive både dyr og samlerværdig. Bare for at man ikke skal tro at det er noget han sådan lige finder på, så kalder han den også en 2011 model, så bliver det ikke meget nyere i 2010 forstår du!

Amy Dolan,  som er præsident for Shelby American, udtalte da også i den forbindelse til USA Today:

 “This car is our most radically designed. We don’t take it apart and slap new parts on. We’ve done a complete body change.”

Body Change… aaarrr hva!?

Selvfølgelig er der hvid lak med blå striber, der er undervognsmodifikationer, der er kompressor på den nye 5 liters og der er en prislab på dobbelt op af Mustangen. Sidst men ikke mindst så er der journalister der går helt i selvsving når de ser Shelby navnet!

Galoperende vidunderligt

Pyyyha… oven på den svada, der kunne det være godt at chille med et slag billiard. I den her forbindelse der gøres det naturligvis bedst på et ægte Mustang Pool Table som dette. Godt nok er en prisplap på $15.000 ikke småpenge men så har man heller ikke et magen til ovre hos naboen.

Poolbordet er fabrikeret i glassfiber, men al krom tingeltangel, lygter også videre er den ægte vare. Er du forelsket så se mere her

50 års jubilæumsudgaven må gerne blive lidt større

Der er ikke nogen tvivl om at der for tiden bliver arbejdet hårdt på at finde frem til en ny Mustangmodel, der gerne skulle komme på markedet i forbindelse med mærkets 50 års jubilæum i 2014, til den tid er den nuværende model også ved at være godt slidt, og den er sikkert udkommet i alle mulige og umulige versioner.

Det er The Truth about Cars der har gravet lidt i nogle citater fra en anonym kilde til Motor Trend. De har kunnet konstatere at der ligger i kortene at en ny Mustang med stor sandsynlighed vil blive en seriøst downsized version af den Mustang vi kender.

Det er med andre ord tid til at få en ny Mustang II på banen, og det er måske heller ikke så dårligt. Mustangen er rimelig konkurrencekraftig, men skal den blive ved med at hamle op så skal den på diæt, den skal være en hel del lettere og mindre. Kilden siger også er det ligger også i kortene at der kommer uafhængig affjedring på alle fire hove.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Ford Motor Company, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s