Det svære valg

Lige siden hollandske Kroymans måtte bukke under for den økonomiske afmatning og lukke. Har der ikke været nogen officiel import af Cadillacs og Corvette til Europa, det er der nu planer om at ændre på.

Med eller uden plads til børnebørn - det svære valg

 Kroymans var den officielle distributør for hele Europa, ind til i sommers af blandt andet Corvette og Cadillacs modellinje. Kroymans aftale med GM løb frem til januar 2011 som berettet tidligere.

Nu kan Das Autohaus fortælle at der er nye forhandlinger undervejs. GM ligger for øjeblikket i forhandlinger med 30 forhandlere rundt om i Europa med en planlagt opstart i løbet af nogle måneder.

Cadillacs komplette modeludbud vil blive tilbudt, fra CTS i alle tre versioner, sedan, wagon og den nye coupe, over Escalade til SRX. Corvette er også med på hele modelrækken inklusive ZR1 og den nye Grand Sport.

Man forventer at kunne offentliggøre en aftale under Autosalonen i Geneve til Marts.

Apropos så vil fans af den brutale CTS-V vil sikkert nyde den her video med en 700 hestes Hennesy version, der efter at have kørt en 11.07/128 mph tid, automatisk ringer op til Onstar servicen. Der er blevet foretaget en G-måling på 0.99G under accelerationen, så den mener at der må være sket en ulykke 🙂

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Danske Nyheder, General Motors, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s