Pengeregn

Årets auktionsuge i Scottsdale, Arizona vil gå over i historien, Desværre ikke udelukkende på grund af de store summer der skiftede hænder, men på grund af det sindsyge vejr som arrangementerne var præget af i de første dage.

Bukket bør!

 Massive regnskyl og blæsevejr med orkanstyrke slog ned i det område hvor de store auktionsfirmaer havde rejst de midlertidige pavilioner, der skulle beskytte bilerne mod et vejrlig der under normale omstændigheder kun er lig med høje temperaturer og kraftigt solskin.

Det var især aktionshuset Russo & Steele der blev ramt, da et orkanagtigt blæsevejr trak gennem den dal hvor deres lejr var slået op. De ansatte forsøgte i første omgang at sikre telte og biler men måtte snart se i øjnene at det var mere vigtigt at redde deres eget og kundernes liv. Derfor fik det løsrevne telt lov til at drage hærgende gennem de lange rækker af højpolerede klassikere. Et af de store telte rev sig løs og fløj ud på den nærliggende interstate, som derfor blev spærret en hel time medens brandvæsnet fik det fjernet.

Det var først langt oppe på næste dag at ejerne fik lov til at tilse deres biler, da politi og forsikringsmyndigheder mente at der var for stor risiko ved at begive sig ind i området. Dette resulterede i at alle bilerne, hvor af flere var åbne, måtte stå uafdækkede under hele nattens regnvejr.

Man anslår at skaderne vil beløbe sig til op imod 1,5 million dollars, en del af bilerne er faktisk lige til at skrotte så massive er skaderne.

Der ligger indtil flere gallerier ude på nettet, men en advarsel til folk med svage karburatorer og sarte benzinårer, hvis man har tænkt sig at kigge ind hos blandt andet Tjmyers769 offentlige Picassa galleri, eller på Hemmings

Auktionen hos Russo & Steele blev genoptaget efter et par dage, Barret-Jackson oplevede ikke tilsvarende problemer.

Via ABC og mange andre steder

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Arrangementer, Auktioner, Chrysler Corporation, Ford Motor Company, General Motors, Internationale Nyheder, Uafhænge mærker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s