Bilbygge konkurrence

Jeg talte forleden med FDA’s nye formand Dennis Nielsen, han sagde blandt andet at han meget gerne så at Danmark blev et foregangsland hvor vi brugte know-how og gode håndværksmæssige  traditioner til at arbejde os op blandt verdens bedste som nation ud i at ombygge og tune biler. En meget ambitiøs tankegang med henblik på vores ikke særligt liberale lovgivning på det område.

Skal man frem på det område så er det ikke nok at sige “vi kan”, man skal også bevise det, og lige nu der åbner sig der så den mulighed.

Har du en god ide til hvordan dette kunne bringes ud i livet?

The sky is the limit!

Det er General Motors der i samarbejde med handelsorganisationen SEMA, opfordrer til at deltage på det næste SEMA show med et GM køretøj, et køretøj som man kan få stillet til rådighed af GM efter indsendelse af en specificeret ansøgning.

Kravene til ansøgningen kan man se på SEMA’s hjemmeside.

Det vil primært være Chevrolet Cruze, og naturligvis Camaroen, som er de primære ombygningsobjekter, men også andre biler fra GM modellinje kan man ansøge om, men der er udvalget begrænset.

Så mener du at du har de praktiske erfaringer til at føre en sådan ide ud i livet, så er her en fantastisk mulighed for at mænge sig med de bedste.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Danske Nyheder, General Motors, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s