Dødskramper

Den er en død sild, og så ikke helt alligevel… Nu er den heeeelt færdig, med mindre… Den kan ikke mere nu, hvis ikke altså at kineserne køber den… Sådan det var det, nu er det slut med den Hummer… næsten!

849 Hummers er ved at smutte gennem vejspæringen

Det er ufatteligt så mange gange at Hummer har været forklaret så langt ude i tovene, at der stort set ikke var noget salg i dem mere. Ikke en gang hele produktionen og rettighederne til navnet kunne man få afsat. Da de sidste kineserne gik fra forhandlingsbordet blev der lukket ned for produktionen på fabrikken i Shreveport, Loisiana, og efterlod kun et meget ringe håbe for en genoptagelse af produktionen.

Pludselig forleden dag kommer en lykkelig sælger hjem til kontoret, med sig i dokumentmappen havde en købskontrakt til en og samme flådeejer på ikke mindre end 849 Hummer H3 og H3T, til levering midt i maj.

Så nu er der fest og glade dage i Shreveport, der bliver kaldt fuldt mandskab ind for i løbet af en måned at køre denne særproduktion igennem, og så… ja så er det altså endeligt slut… måske!

Shreveport Times via TTAC

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under General Motors, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s