Lincoln er på toppen

Er Lincoln ikke stendød? … Neeej de rører skam på sig!

Det er ikke meget man hører til et af USA’s fornemste bilmærker, faktisk ikke siden præsidenten skiftede til Cadillac for nogle år siden.

Det er godt det står oppe i hjørnet elles ville man ikke vide det!

Det sker dog at der ruller en MKS, T, X eller Z af båndet, selv Navigatoren findes stadig, og ja man tror det er løgn men en Lincoln Towncar kan man stadig være heldig at få i nakken. Kunderne er skam også glade for dem, og nu har de for nylig fået bevis for at kvaliteten er højnet meget kraftigt.

J.D. Powers årlige tilfredshedsundersøgelse skubbede endnu en gang Lexus ned ad listen, som den også gjorde sidste år. I 12 år lå Lexus veltilpas og vogtede over laurbærrene på denne listes førsteplads, ind til de blev skubbet bort af Buick og Jaguar sidste år.

I år er det Porsche der er løbet ind på denne undersøgelses førsteplads, skarpt forfulgt af Lincoln med Buick lige i hælene.

The Vehicle Dependability Study som den hedder, er baseret på tilfredshed blandt oprindelige ejere til tre år gamle biler (2007 modellerne). Mere end 52.000 mennesker er blevet spurgt.

Man kan spørge sig selv om det er Lexus der er ved at falde lidt af på den, men sandheden er at det er kvaliteten på de andre mærker der har fået et mærkbart pift opad. Faktisk er de amerikanske mærker ved at være oppe blandt de bedste i verden!

Mere info via Autoblog

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Ford Motor Company

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s