Ferietid

Nu kalder de vilde landeveje på min familie, Buick’en og Campingsvognen, derfor vil denne blog holde pause en god uges tid. Jeg vil sætte denne blog på pause med et håb om at læserne vil bruge tiden på at gå ind på deres bank og hjælpe til i indsamlingen til fordel for Søren Colbe.

Søren Colbe bliver her interviewet til TV2 Øst

Søren Colbe bliver her interviewet til TV2 Øst

 Den tidligere formand for Daydreamers er blevet lam fra brystet af og ned efter et uheldigt styrt sidste år i sin baghave, ved styrtet brækkede Søren nakken.

Det danske hospitalsvæsen har nu opgivet Søren, og derfor er blandt andet hans to døtre gået ind i kampen om at få deres far sendt til USA, hvor der er håb om at de behandlinger de kan der ovre, vil give Søren et meget bedre liv end han har idag. Det vil koste omkring ½ million at sende Søren til behandling i USA, derfor blev der gjort ekstra meget ud af under Daydreamers meet i Tølløse, at få samlet nogle penge ind til Sørens sag.

Sørens ældste datter Stephanie har oprette Facebook gruppen “Hjælp vores far“, og et Konto nummer: 0521 196696, som der forhåbentlig er rigtig mange der benytter sig af.

TV2’s interview med Søren på træfpladsen i Tølløse, og deres besøg hjemme hos ham, kan ses på dette link: TV2east.dk

For at afslutte dette indlæg på en mere positiv note, så er her et link til mit fotoalbum med billeder fra nogle af sommerens træf. Take care!!

Skriv en kommentar

Filed under Arrangementer, Danske Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s