Nu stopper det fandme ! – part 3

I den, desværre uendelige, saga om bilismens svar på historien om babysælen og boldtræet, kommer endnu et kapitel om udryddelsen af klassiske biler i moderne tid, denne gang tager vores historie udspring i Hollywood.

For 217.ende gang har de placeret Nicholas Cage i en rolle som sammenbidt, fåmælt og skydegal hævner, så ved man da også hvad man får. Der bydes på eksplosioner, skyderier og bloddryppende lig i gaderne, når Cage går på jagt efter en sekt der har myrdet hans datter og bortført hendes lille barn. Filmen hedder Drive Angry og er en horror/thriller/road-movie, der er skudt i 3D.

Og hvad så, er man fristet til at spørge, det er der jo ikke noget revolutionerende i? Nej det kan du have ganske ret i, det er der så heller ikke i filmens sideeffekter, der for 217.ende gang handler om at smadre nogle muskelbiler. Som det fremgår at traileren her over, så efterlader Nicholas Cage sig også en stribe af smadrede klassikere, her i blandt en 69 Dodge Charger, en 63-64 Buick Riviera, og en 71 Chevelle.

Amber Heard og Chargeren

Kan vi da for helvede ikke snart få lidt respekt skabt om disse biler, jeg tør slet ikke tænke på hvor mange der er gået til inklusive stuntbilerne, for slet ikke at snakke om hvor alle originaldelene er blevet af som de har pillet af bilerne under klargøringen til filmen, er de kørt på lossepladsen?

Det er muligt at jeg sidder halvvejs på den anden side af jorden, men jeg vil da gerne levere et telefonnummer til den lokale Toyotaforhandler, han vil sikkert hellere end gerne sælge en Camry til det her brug (indsæt ond-i-sulet smiley her)

Filmen har premiere til Februar 2011, må jeg have lov at anbefale en boykot!

Skriv en kommentar

Filed under Chrysler Corporation, General Motors, Kunst, Medier

Skriv en kommentar